(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

3 ימים ב-Kaiserkrone אוגוסט 2025

3 ימי טרק מאולתרים בסוף אוגוסט

תאריך הטיולAugust 2025
משך הטיול3 ימים
עונה מומלצתיוני-ספטמבר

קצת עלינו ועל בחירת הטרק

3 חברי ילדות טובים בני 34, כושר סביר מינוס, חלקנו לא עשה טרק אף פעם.
רצינו לתכנן טיול שמשלב גם טבע וגם עירוני, אז חיפשנו טרק קצר באירופה שעונה על כמה קריטריונים:
1. בקרבת עיר גדולה (שנוכל לבקר בה לאחר הטרק)
2. עם נוף אלפיני מרהיב
3. עם בקתות ברמה טובה (לא להתכלב)
4. מסלולי הליכה ברמה קלה-בינונית

אחרי בחינת כמה אפשרויות, החלטנו ללכת על ה-Kaiserkrone בהרי האלפים באוסטריה.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

לנחות בוינה או מינכן?

החלטנו לנחות בוינה כי:
• הטיסה היתה זולה יותר משמעותית מטיסה למינכן (כמה מאות שקלים)
• חשבנו שניסע ברכבת והיתה רכבת נוחה וישירה לעיירה קופשטיין
• אחרי הטרק רצינו לחזור לוינה וזה חוסך לנו מעבר מיותר במינכן

בדיעבד, יכול להיות שבחירה במינכן היתה יותר טובה.
הנסיעה מוינה ולוינה ארכה 4.5 שעות לכל כיוון, שזה היה די ארוך ומתיש, בעוד שנסיעה ממינכן היתה לוקחת באיזור ה1.5 שעות. גם בטח היתה אפשרות לקחת את הרכב ממינכן ולהחזיר בוינה, מה שהיה חוסך את המעבר במינכן בחזור.
אולי האקסטרה כסף שחסכנו על הטיסה לא היה שווה את 6 השעות הנוספות (סה"כ הלוך-חזור) על הכביש.

רכבת או רכב?

לחברת הרכבות OBB יש קו רכבת מנמל התעופה של וינה לקופשטיין, אורך נסיעה כ-4 שעות.
היא מציעה כרטיס לא גמיש (Sparschiene), איתו מחויבים לעלות על הרכבת הספציפית לשעה שהזמנת, וכרטיס גמיש (Standard Ticket) שאיתו אפשר לעלות גם על רכבות אחרות (תקף ליומיים).

אז היו כמה אפשרויות:
1. להזמין כרטיס לא גמיש ב-20 יורו
2. להזמין כרטיס גמיש מראש ב-80 יורו
3. להזמין כשאנחנו נוחתים אולי במחיר יותר זול אבל לא מובטח שיהיה מקום על הרכבת

בסוף החלטנו לשכור רכב בשביל הנוחות והגמישות שלנו. זה גם לא יצא כל כך יקר יחסית לכרטיסי רכבת הגמישים, סה"כ 320 יורו כולל ביטוח.

אתר של חברת https://www.oebb.at/en/ -OBB

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

תכנון הטיול

8 ימים של טיול, מתוכם הקצנו 4 ימים ברוטו (3 בנטו) לטרק ב-Kaiserkrone ו-4 ימים לוינה.
ה-Kaiserkrone הוא מסלול הליכה באיזור ה-Wilder Kaiser באוסטריה שאורך 5 ימים. השביל שלו מסומן בצבע אדום ורמת הקושי שלו מוגדרת בינוני. אנחנו בחרנו לעשות מסלול מאולתר של 3 ימים ולקחת חלקים מתוך ה-Kaiserkrone בהתאם לצרכינו ולזמינות הבקתות:

Scheffau --> Gruttenhütte --> Stripsenjochaus --> Kufstein

רצינו במיוחד את הבקתות Gruttenhütte וStripsenjochaus כי ראינו הרבה המלצות עליהן וגם כי הן הכי גבוהות במסלול, עם נופים משגעים.

חשוב לציין שהמסלול הזה כלל קיצור דרך בין בקתת Gruttenhütte שנמצאת מצידו האחד של הרכס לעבר בקתת Stripsenjochaus שנמצאת מצידו השני של הרכס. זה מעין חיתוך של המסלול שעובר דרך מעבר Ellmauer Tor ואינו נחשב via feratta. בהתחלה הסתמכנו על פוסט בפייסבוק של בחור ישראלי שטען כי הקיצור הזה אינו קשה ואינו דורש ציוד מיוחד, אך לאחר מחקר מעמיק והתייעצות עם בקתת Stripsenjochaus, החלטנו לוותר על קיצור הדרך. הבקתה אמרה שהדרך זו די חשופה, עם שבילים אלפיניים ואינה מתאימה למטיילים חסרי ניסיון, למי שאינו בטוח ברגליו או עם פחד גבהים.
הם הציעו חלופה אחרת: לרדת לEllmau, לקחת אוטובוס לGriesenau ומשם לעלות אליהם דרך ה־Griesner Alm. זהו שביל פשוט ורחב ללא קטעים חשופים.

אנחנו עשינו משהו מעט שונה כי היינו עם רכב (נפרט בהמשך בתיאור היום הרלוונטי).
אגב, כשהגענו ל-Stripsenjochaus פגשנו אוסטרים מקומיים שכן עשו את המעבר דרך Ellmauer Tor. הם היו עם קסדות ועם רתמות ושאקלים במותן (על מנת לחבר את עצמם לכבלי מתכת שמותקנים על ההר כדי למנוע נפילה). הם אמרו שהיתה להם ירידה די מפחידה בשביל צר עם סכנת נפילה.

האתר של טרק ה https://www.wilderkaiser.info/... -Kaiserkrone
האתר של בקתת https://www.gruttenhuette.at/ -Gruttenhütte
האתר של בקתת https://www.stripsenjoch.at/ -Stripsenjochaus
https://www.google.com/maps/pl... -Ellmauer Tor

הזמנת הטיסה והבקתות

הזמנו את הטיסה והבקתות בסוף אפריל, 4 חודשים מראש. קודם את הבקתות ואחרי יום-יומיים את הטיסה.
בשלב הזה כבר לא היו חדרים פרטיים זמינים, רק חדרים משותפים של 6 אנשים בחדר, וגם אלה התחילו להתמלא. למי שרוצה להבטיח לעצמו מקום, במיוחד חדר פרטי, מומלץ להזמין כמה שיותר מוקדם.

השכרת רכב

שכרנו טויוטה יאריס קרוס מחברת Zippy7, חברה מקומית שפועלת בוינה. היה לה את הדירוג הכי גבוה בגוגל מפס וראינו עליה ביקורות ממש טובות, מחירים סבירים. בפועל, הכל הלך ממש חלק איתה, הנציגים היו מאוד זמינים במייל, בוואסטאפ ובטלפון וענו לכל שאלה ששאלנו. החברה גם לא דרשה מאיתנו תשלום נוסף על מעבר גבול לגרמניה שעשינו במהלך הנסיעה.
את ההזמנה ביצענו דרך אתר DiscoverCars ורכשנו דרכו גם ביטוח.

דבר אחד שכדאי לציין- הסוכנות יושבת מחוץ למתחם שדה התעופה, אז כשנוחתים ולוקחים את המזוודה, צריך לעדכן אותם שהגעתם ואז הם באים לאסוף אתכם לסוכנות (5 דקות נסיעה)

אתר של חברת https://www.zippy7.com/ -Zippy7
אתר של חברת https://www.discovercars.com/ -DiscoverCars

הכנה לטיול

מכיוון שלא היינו כל כך בכושר, לקראת הטרק עשינו תוכנית של 5 אימוני מדרגות. בממוצע 4 סטים של עליה-ירידה בבניין של 17 קומות.
התוכנית אמנם הכניסה אותנו לכושר בסיסי, אבל לא מספק. העליות בטרק היו מאוד מאתגרות ודרשו מאיתנו לא מעט עצירות במהלכו.
היינו מציעים למי שרוצה להתכונן כמו שצריך לבחור מגדל יותר גבוה, לעשות יותר סטים ולשים עליו משקל שידמה את המשקל שלוקחים במהלך הטיול.

בנוסף, עשינו חיסוני TBE לפני הטיול במרפאת מטיילים. זהו חיסון שמגן כנגד מחלה שנגרמת מעקיצות של קרציות שמצויות באוסטריה באיזורים מיוערים וכפריים מתחת ל-1400 מטר. מומלץ לעשות כמה חודשים לפני הטיול.

מידע על חיסון https://www.clalit.co.il/he/li... -TBE

ציוד

לקחנו איתנו תיקי יום: Osprey Stratos 36, Nevo Rhino Advance 35+5, Nevo Rhino Advance 45+5.
התיקים עלו איתנו למטוס ללא בעיה, על חשבון טרולי.
לקחנו מזוודה אחת גדולה לכולנו בה שמנו את מקלות ההליכה שלנו ובגדים לוינה.

ביגוד חם- פליז, כפפות וכובע צמר
ציוד לגשם- מעיל גשם וכיסוי לתרמיל
לבקתה- ליינר ומגבת
מים- לקחנו בממוצע 3 ליטר לאדם לכל יום

ניווט

לטובת הניווט בטרק השתמשנו באפליקציית Mapy.cz. אהבנו אותה כי היא אפשרה לנו לתכנן את המסלול לכל יום מראש, לשמור אותו באפליקצייה, להעריך כמה זמן הוא יקח, לנווט בלייב בזמן הטיול ולהוריד מפה כדי לנווט אופליין.
כדי להעריך כמה זמן (שעות/דקות) יקח מסלול מסוים, כברירת מחדל האפליקציה מניחה קצב הליכה של 4 קמ"ש ועושה תיקונים קלים באלגוריתם שלה עבור עליות וירידות.
עבורנו 4 קמ"ש היה תרחיש אופטימי ומכיוון שהכושר שלנו לא היה משהו, לקחנו את הזמן שהאפליקציה העריכה שיקח וכפלנו ב-2 (הליכה נטו + עצירות). בפועל, ההערכה שלנו היתה די קרובה למציאות.

יום 0- הגעה לScheffau

נחתנו בוינה בסביבות 9:30 בבוקר, לקחנו את המזוודה ויצאנו אל סוכנות הרכב. אחרי שסידרנו את כל ענייני ההשכרה, יצאנו לכיוון ה-Wilder Kaiser בסביבות 12:30.
איזור ה-Wilder Kaiser מלא בעיירות קטנות, כפריות וציוריות שנמצאות למרגלות רכס ההרים, כמו Scheffau, Ellmau, Going ועוד. ניתן למצוא בהן בתי מלון, בתי אירוח, סופרים וגם מקומות בילוי.

הגענו לScheffau באיזור 17:00, אך לפני שהגענו למקום הלינה, עשינו עצירה באגם Hintersteiner See שנמצא בקצה העיירה. אגם יפיפייה עם מים צלולים שמוקף בטבע ירוק ובהרים מרשימים, פשוט מהמם. המים היו קרים, אבל עדיין היתה חוויה להיכנס אליהם ולהתרענן. יש שם מזנון אוכל וגם אפשרות להשכיר סאפ ומשוטים. חנייה בתשלום לרכבים (5 יורו) ויש גם אוטובוסים שמגיעים ממרכז העיירה אליו.

לאחר האגם הגענו למקום הלינה שלנו ללילה- Boutique-Pension Jägerwirt. מעין בקתת אירוח בוטיקית, מרוחקת מעט ממרכז העיירה, עם מספר חדרים מצומצם אך מפנק. הבקתה היתה מדורגת מאוד גבוה בבוקינג והדירוג בהחלט מוצדק- מארח סופר נחמד ואדיב שנתן לנו שירות יוצא דופן וארוחת בוקר שווה בהכנה עם חומרי גלם מקומיים.

יום 1- Scheffau to Gruttenhütte

--------------------------------------------------------------------------
מרחק: 7 ק"מ
עלייה: 838 מטר
ירידה: 0 מטר
נקודת עצירה לאוכל ומים: Wochenbrunner Alm
--------------------------------------------------------------------------

פתחנו את הבוקר עם ארוחה שווה בבקתה ומשם המשכנו למרכז העיירה.
את הרכב ובתוכו המזוודה הגדולה השארנו בחניה של הבקתה, באישור של המארח כמובן.

עצם זה שישנו ב-Scheffau הקנה לנו את הזכות להשתמש במערך האוטובוסים שעובר בין העיירות בחינם- נקרא Kaiserjet. בשביל זה המארח שלנו הנפיק לנו Wilder Kaiser Guest Card. הוא שלח לנו את הכרטיס למייל ואז מראים אותו לנהג האוטובוס.
עלינו על הקו שמגיע ל-Ellmau, שם עצרנו, הצטיידנו בקצת אוכל באחד מהסופרים והתחלנו את הטרק..

ראשית המסלול עוברת בצידה הצפוני של העיירה, בשטח פתוח, בין הבקתות והגינות היפיפייות ודרך דרכים סלולות.
אחרי לא מעט זמן מגיעים לקצה העיירה ונכנסים לאיזור מיוער, מלא בעצים, בירוק ובנחלים זורמים. ההליכה בהתחלה די מישורית ולאט לאט הופכת לעלייה מתונה.

באמצע הדרך עשינו עצירה לארוחת צהריים ב-Wochenbrunner Alm. יש שם מסעדה עם תפריט מגוון.
אם מזג האוויר מאפשר, מומלץ לשבת בחוץ מול הנוף המרשים! ממעלה ההר רואים את העיירות מטה ומסביב הרבה ירוק- יער ומדשאות פתוחות עם עדר איילים ועיזים.

אנחנו ממשיכים בדרך, עדיין בתוך יער, בעלייה שמתחילה להיות יותר תלולה וקשוחה וככל שאנחנו עולים היער מתחיל להעלם ומחליף אותו משטח סלעי והררי.

לקראת ההגעה ל-Gruttenhütte האוויר מתמלא בערפל ומתחילים לצוץ ענני סערה אפורים. בקושי הצלחנו לזהות את הבקתה מתוך הערפל אבל בסוף הגענו ולמזלנו הספקנו לפני שהגשם התחיל.

מילה על שיטת הקופסאות- כשהגענו לבקתה הם ביקשו מאיתנו לאפסן את כל הציוד שלנו ב-2 חדרים: חדר ייבוש וחדר נעליים, שאלה החדרים הכי מסריחים עלי אדמות. את כל הציוד שרצינו לקחת איתנו לחדר היינו צריכים לשים בארגז פלסטיק גדול. יש בזה משהו נחמד שהחדר שבו ישנים הוא יותר מסודר ונעים.

דבר נוסף- הם ביקשו מאיתנו גם לחמם את הליינרים שלנו במיקרוגל (נגד פשפשים).

מידע על מערך האוטובוסים https://www.wilderkaiser.info/... -Kaiserjet

יום 2- Gruttenhütte to Stripsenjochaus

היום הזה נחלק ל-2 עם נסיעה באמצע ועצירה ב-Griesner Alm:

1. Gruttenhütte --> Boutique-Pension Jagerwirt
----------------------------
מרחק: 6.8 ק"מ
עלייה: 29 מטר
ירידה: 767 מטר
----------------------------

2. Griesner Alm --> Stripsenjochhaus
----------------------------
מרחק: 2.8 ק"מ
עלייה: 590 מטר
ירידה: 0 מטר
----------------------------

החלוקה הזאת נעשתה מכיוון שלא רצינו לקחת סיכון ולעשות את קיצור הדרך בין בקתת Gruttenhütte לבין בקתת Stripsenjochaus. החלטנו במקום זאת לעשות דרך חלופית שעוקפת את רכס ההרים אל צידו המזרחי.
מאחר והיה לנו רכב שמחכה לנו ב-Scheffau, רצינו להעזר בו ולוותר על הצורך במונית/אוטובוס.

התחלנו את המקטע הראשון ובמקום לעשות את אותה דרך שממנה עלינו לבקתה (דרך Ellmau), עשינו דרך אחרת שמגיעה ישירות ל-Scheffau ועוקבת אחר השביל האדום.
יורדים בירידה יחסית מתונה בשביל עפר רחב על צלע ההר כשמשמאל משתקף נוף העיירות שנמצאות בעמק וההרים שסובבים אותן. לאחר זמן מה השביל מצטמצם, הצמחייה משתנה- חציה שטח פתוח עם כרי דשא גדולים וירוקים וחציה עצים מוריקים, והירידה הופכת לתלולה יותר.
בדרך פגשנו בעדר פרות נחמד שתרם לאווירה והלם את הנוף.

בסוף הגענו ליעדנו, ל- Boutique-Pension Jagerwirt, שם היה הרכב שלנו. העמסנו את התרמילים שלנו ויצאנו לכיוון Griesner Alm. נסיעה של כ-40 דקות.

כמה דקות לפני שמגיעים, ישנה כניסה עם מכונת תשלום בה צריך לשלם אגרה של 6 יורו כדי להמשיך בכביש. מזינים שם את מספר הרכב ומשלמים בעזרת אשראי.
מה שנחמד זה שאפשר לחנות ולהשאיר את הרכב באיזור לכמה ימים ללא תוספת תשלום. רק חשוב לשים לב שחונים במקום שמותר לחנות כי יש הרבה איזורים שהם אסורים לחניה ויכולים לקבל עליהם קנס מאוד גבוה. מומלץ לוודא עם הקבלה של Griesner Alm שחניתם במקום טוב.

לאחר עצירה קצרה וארוחת צהריים, יצאנו למקטע השני של היום בדרך לבקתת Stripsenjochaus.
תחילה עוברים ביער עבות ואז מגיעים לאיזורים פתוחים עם משטח סלעי והררי.
לאורך כל הדרך עלייה תלולה ומאתגרת שדרשה מאיתנו לא מעט עצירות, במיוחד במקטע הסופי שהרגיש כמו עלייה אנכית אל הבקתה.

למרות שבאתר של הבקתה צוין במפורש שיש להביא איתנו ליינר שלא שומש קודם לכן בבקתה אחרת (מחשש לפשפשים), כשהגענו הם הביאו לנו ליינר מכובס משלהם.
וגם פה הונהגה מדיניות של שיטת הקופסאות, כמו בבקתה הקודמת.

יום 3- Stripsenjochaus to Kufstein

----------------------------------------------------------------------
מרחק: 14 ק"מ
עלייה: 152 מטר
ירידה: 1,235 מטר
נקודת עצירה לאוכל ומים: Hans Berger Haus
----------------------------------------------------------------------

זה היום עם הכי הרבה מרחק שיש ללכת מבין שלושת הימים של הטרק, אבל הרגיש לנו הכי קליל מביניהם. אולי כי כמעט ולא היתה עלייה.

קרוב לבקתה ניצב שלט שמורה על השביל לקופשטיין. הוא מתחיל בירידת זיגזג תלולה ומסודרת שבחלקה הציבו בולי עץ כדי ליצור מעין מדרגות לאורך הדרך. לאחר זמן קצר בירידה הזאת, הגענו לפתחו של יער, שם תפס אותנו מבול של השמחות. החלטנו לעשות עצירה במחסה שמצאנו עד שהגשם קצת יחלש.
באמצע הדרך נמצאות 2 בקתות יחסית סמוכות בהן ניתן לנוח ולאכול: Hans Berger Haus ו-Anton Karg Haus.
ליד Anton Karg Haus יש בית תפילה קטן, לידו גשר עץ שמתחתיו נחל זורם, ברקע הרים מתנשאים ומרשימים. אחלה מקום לקחת תמונה!

משם ממשיכים בדרך עפר סלולה ורחבה, מאוד נוחה להליכה. בהמשך יש פיצול- מסלול אחד ממשיך בדרך העפר הנוחה ומסלול שני יוצא מדרך העפר ומכניס אותנו בחזרה ליער. 2 המסלולים מגיעים בסוף לקופשטיין. אנחנו בחרנו במסלול של היער, לשם הגיוון.
ככל שמתקדמים מגיעים לאיזורים יותר פתוחים, בהם נתקלים מדי פעם בבקתות לצד הדרך עם כרי דשא ירוקים ענקיים ומשקי חיות: תרנגולות, כבשים, פרות. דרך ממש כיפית ויפיפייה.
לקראת סוף השביל, מבעד לנוף, מציצה לה העיירה קופשטיין. העיירה הכי גדולה באיזור, מרושתת בתחב"צ, מלונות ומקומות בילוי.
הגענו למלון שלנו, עצרנו קצת לנוח ולהתארגן ובערב יצאנו לאכול ולטייל בעיירה.

למחרת לקחנו מונית מהמלון לרכב ב- Griesner Alm ומשם המשכנו לוינה.

תגובות


התגובה שלך

יש לך מה להוסיף? רוצה לשאול את הכותב/ת שאלה? פשוט לזרוק מילה טובה?

בקשה קטנה - אין לבקש ייעוץ באופן פרטי, נסו לשאול שאלות כאן וכך המידע יהיה זמין לכולם
אנונימי ( להתחברות )